Non Plus Ultra Gasztroblog

Non Plus Ultra Gasztroblog

Utolsó kommentek:

Pippi Harisnyás 2017.04.07. 09:17:38

Az élesztőt nem kell futtatni?

Bejegyzés: Tonhalkrémes Piadina

Non Plus Ultra Gasztroblog 2016.03.23. 14:20:12

A zselatin azért kell bele, hogy tartós és szilárd legyen, így akár másnap is teljesen megőrizheti a hab jellegét.

Bejegyzés: Csokis gofri banánhabbal

Non Plus Ultra Gasztroblog 2016.02.12. 10:53:25

Savanyúnak egyáltalán nem mondanám. Inkább a füstös és az édes-csípős karakter jellemzi.

Bejegyzés: Füstike, az örmény vöröslencse-krémleves

indapicsa 2016.02.12. 10:48:31

Érdekes recept, gusztusos képpel. Az ízét tekintve ez most édes-savanyú, vagy valamelyik irányba eltolódik?

Bejegyzés: Füstike, az örmény vöröslencse-krémleves
süti beállítások módosítása