Non Plus Ultra Gasztroblog
Non Plus Ultra Gasztroblog
Utolsó kommentek:
Pippi Harisnyás
2017.04.07. 09:17:38
Az élesztőt nem kell futtatni?
Bejegyzés:
Tonhalkrémes Piadina
Non Plus Ultra Gasztroblog
2016.03.23. 14:20:12
A zselatin azért kell bele, hogy tartós és szilárd legyen, így akár másnap is teljesen megőrizheti a hab jellegét.
Bejegyzés:
Csokis gofri banánhabbal
Advanced Flight
2016.03.23. 14:18:00
Minek bele a zselatin?
Bejegyzés:
Csokis gofri banánhabbal
Non Plus Ultra Gasztroblog
2016.02.12. 10:53:25
Savanyúnak egyáltalán nem mondanám. Inkább a füstös és az édes-csípős karakter jellemzi.
Bejegyzés:
Füstike, az örmény vöröslencse-krémleves
indapicsa
2016.02.12. 10:48:31
Érdekes recept, gusztusos képpel. Az ízét tekintve ez most édes-savanyú, vagy valamelyik irányba eltolódik?
Bejegyzés:
Füstike, az örmény vöröslencse-krémleves
Mégsem
Kimoderálom ezt a kommentet.
Mégsem
Kimoderálom ezt a kommentet.
Nem moderálom a kommentet.
Kimoderálom a kommentező összes kommentjét.
A kommentezőt nem tiltom ki.
A kommentezőt kitiltom egy napra.
A kommentezőt kitiltom egy hétre.
A kommentezőt kitiltom egy hónapra.
A kommentezőt kitiltom örökre.
Megjegyzés:
süti beállítások módosítása
Dashboard
Non Plus Ultra Gasztroblog
Non Plus Ultra Gasztroblog
Utolsó kommentek:
Pippi Harisnyás 2017.04.07. 09:17:38
Bejegyzés: Tonhalkrémes Piadina
Non Plus Ultra Gasztroblog 2016.03.23. 14:20:12
Bejegyzés: Csokis gofri banánhabbal
Advanced Flight 2016.03.23. 14:18:00
Bejegyzés: Csokis gofri banánhabbal
Non Plus Ultra Gasztroblog 2016.02.12. 10:53:25
Bejegyzés: Füstike, az örmény vöröslencse-krémleves
indapicsa 2016.02.12. 10:48:31
Bejegyzés: Füstike, az örmény vöröslencse-krémleves